- - - - - - - - - - - - - -
Linkek a témában:
A tafedim tea felhasználása
A tafedim tea egy igazán sokoldalú folyadék, amelyet ma már nem csak tea, hanem gél formájában is könnyedén beszerezhetünk. Számos gyógyhatással rendelkezik. Antimikrobális, fájdalomcsillapító, görcsoldó és gyulladáscsökkentő is egyben. Emellett felhasználható daganatos betegségek kezelésére.
A tőzegáfonya gyógyhatásai
A tőzegáfonya kiváló c-vitamin és antioxidáns forrás, amely többféle jótékony hatással is rendelkezik. Elsősorban a vese és a húgyutak egészségének megőrzésére használják, de kiválóan alkalmas ezek betegségeinek kezelésére is. Segítségével az emésztési zavarok is kezelhetőek..
A gránátalma hatásai
A gránátalma egy igazán sokoldalú növény, amelyet már kiegészítők formájában is rendszeresen fogyaszthatunk. Magas antioxidáns és vitamin tartalommal rendelkezik. Segítségével védhető a szív és érrendszer egészsége, valamint fogyókúrás célból is alkalmazható. Egyes rákos betegségek ellen is kiváló.
Acai Berry jótékony hatásai
A kis gyümölcs rengeteg antioxidánst, kalciumot, vasat és szénhidrátot tartalmaz. Hatalmas antioxidánstartalma van. Az acai bogyónak antioxidáns, baktériumölő, gyulladáscsökkentő és antimutagén tulajdonsága van. Erős antioxidáns hatásának köszönhetően képes elbánni a rákkal, a stroke-kal és a szívbetegségekkel is.
Antioxidáns labor
Az oxidatív stressz koncepció részletes ismertetése. Az antioxidáns kapacitás laboratóriumi méréséről. Az oxidatív stressz és öregedés, a babavárás, a szépség, betegségek, testmozgás, étrend összefüggés
Tiszta Tápanyag - Éltető Magvak
A magvak az újjászületés energiáját hordozzák magukban. A tápanyagok maximális koncentrációját biztosítják! Növényi esszenciális zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag táplálék. A magok alkotják a Rain Soul alapját. Megtámogatja a sejteket, eredményessége mérhető és nem szintetikus. Kényelem és könnyű kezelhetőség jellemzi.
Meghatározás
A vitaminok az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen, kis molekulájú, különféle kémiai összetételű, biológiailag aktív szerves vegyületek. A vegyes táplálkozás általában fedezi a vitaminszükségletet, de az étrend összeállításánál nem csak arra kell törekedni, hogy a táplálék vitaminban gazdag legyen, hanem arra is, hogy a készételben is megmaradjon.